OSCAR® 2019. Vedetele cel mai prost îmbrăcate de pe covorul roșu

Data actualizării: Data publicării:
91st Annual Academy Awards - Arrivals

O parte importantă a premiilor Oscar a fost dintotdeauna reprezentată de ținutele artiștilor. Anul acesta Rachel Weisz, Sarah Paulson, Maya Rudolf se numără printre vedetele criticate pentru ținutele neinspirate. Culoarea roz, vinilinul, paietele și imprimeurile florale au fost vedetele serii.  


Foto: Gulliver/Getty Images

Citește și OSCAR®2019. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Rachel Weisz, 48 de ani, a ales să poarte o rochie lungă roșie care a atras privirile, dar și criticilor celor prezenți la gală. Rochia a fost completată de o capă din vinilin și de flori strălucitoare, considerate de critici că au încărcat prea mult ținuta.

Olivia Coleman

Foto: Guliver/Getty Images

Nici Olivia Colman, câștigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriță în rol principal, nu a fost prea inspirată. Actrița a optat pentru o rochie verde, accesorizată cu un șal mare pe umeri și mâneci.

Foto: Guliver/Getty Images

Rozul a fost culoarea serii la gala Oscarurilor. În cazul actriței Sarah Paulson, alegerea s-a dovedit a fi una neinspirată, mulți critici comparând rochia cu un "balon", în ciuda tăieturilor din zona taliei. 


Foto: Gulliver/Getty Images

Și cântăreața Kacey Musgraves, în vârstă de 30 de ani, a ales culoarea roz pentru ținuta sa. Însă volanele și culoarea roz pal nu au fost o combinație elegantă și au făcut-o să semene cu o mare vată pe băț.


Foto: Gulliver/Getty Images

Actrița Maya Rudolph a ales să urce pe scenă pentru a prezenta premiile într-o rochie roz, cu modele florale. Modelul rochiei și imprimeul floral însă nu s-au dovedit a fi o bună cobinație. 

bette midler oscar 2019

Foto: Gulliver/Getty Images

Nici rochia actriței Bette Midler nu a scăpat de critici. Vedeta a ales o rochie potrivită mai mult pentru evenimente de zi, spun specialiștii în modă. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri