Sari la conținut
News Alert

(P) Ultima strigare pentru pariuri pe Oscarurile din 2017

Cei care doresc să joace la pariuri online pe rezultatele de la Gala Premiilor Oscar din 2017 trebuie să se grăbească, pentru ca marele eveniment al cinematografiei americane este programat foarte curând - în dimineața zilei de 27 februarie. Românii pot plasa și ei pariuri online 100% legal, alegând categoriile la care doresc să-și încerce "simțul" în materie de cinematografie.

oscarfeatured1

La casa de pariuri online Unibet, favorit pentru cel mai bun film este în continuare La La Land, cota 1,17 în acest moment. Cota a scăzut permanent, căci dincolo de parerile criticilor (favorabile în cea mai mare parte), jucătorii au ales în proporție de 56% aceasta opțiune. În topul popularității urmează Moonlight (16%, cota 7,00) și Manchester By The Sea (11%, cu o cota ce a crescut până la valoarea actuală de 29,00). O cotă mai mică la pariuri online o are Hidden Figures, 26,00, care a atras însă doar 4% dintre pariori. Orice alt rezultat în afară de La La Land la această categorie poate fi considerat o imensă surpriză, însă nu ar fi prima de acest gen la Oscaruri.

cel-mai-bun-fillm

La La Land este filmul cu cele mai multe nominalizări, dar și cea mai populară alegere a publicului, după cum o arată inclusiv datele Unibet cu privire la numărul de pariuri plasate. Cele mai puternice modificări ale cotelor s-au consemnat în cazul Manchester By The Sea, care de la 7,50 a ajuns la 29,00. Se poate spune că cei care pariază acum pe acest film "dau lovitura" dacă alegerea lor se va dovedi cea corectă.

cel-mai-bun-actor

La categoria "Cel mai bun actor", vedeta din La La Land, Ryan Gosling, a avut de asemenea o creștere abruptă a cotei, de la 7,50 în urma cu o lună, la 21,00 în prezent! În schimb, cota lui Denzel Washinghton (Fences) a scăzut de la 4,50 la 2,25, deci la jumătate! Cele mai mari șanse pare să le aibă totuși Casey Affleck, pentru rolul din Manchester by the Sea - cota 1,70.

cea-mai-buna-actrita

În ceea ce privește categoria "Cea mai bună actriță", Emma Stone (La La Land) a ajuns acum la cota 1,17, coborând de la 2,00 în urmă cu câteva săptămâni. La mare distanță în ceea ce privește șansele pare să fie Natalie Portman (Jackie), cota 7,50 (de la 2,25).  Isabelle Huppert (Elle), care avea cota 7,00, a ajuns acum la cota 11,00.

cel-mai-bun-regizor

Cel mai bun regizor (mare favorit la aceasta categorie este Damien Chazelle), cei mai buni actori în roluri secundare, cea mai bună coloană sonoră, cea mai bună imagine, cea mai bună melodie originală - iată doar cateva dintre celelalte categorii pe care se poate paria pe unibet.ro.

Pariorii nu trebuie să uite că, în ultimii ani, s-a observat că așteptările nu au fost mereu confirmate de votul membrilor Academiei Americane de Film, deci o variantă cu cotă foarte mare nu este deloc exclus să fie desemnată cea câștigătoare.