Domnul Ştefănescu - sfaturi pentru o vacanţă la schi, chiar şi cu 50% mai ieftină

Data publicării:
stefanescuschi

Domnul Ştefănescu nu este un împătimit al schiului, dar plănuieşte în acest an o vacanţă în care să stea pe pârtie. Ieşirea la munte va fi accesibilă, dacă va şti ce are de făcut.

În primul rând, dl Ştefănescu a făcut bine că nu a mers la schi în perioada sărbătorilor şi nici nu trebuie să planifice excursia pe timpul vacanţelor şcolare, când este mai scump.

Apoi, dacă nu este schior înveterat, ar fi bine să meargă în staţiuni mai puţin populare, pentru că şi aici este mai ieftin. Odată ales locul, e de preferat să nu închirieze o cameră la un hotel chiar lângă pârtie, pentru că cel situat la 200 de metri este mai ieftin.

Dacă dl Ştefănescu este doar schior de ocazie, ar trebui să nu-şi cumpere un ski pass pentru o săptămână, pentru că ar putea plăti mai puţin dacă ia unele doar pentru perioada în care stă efectiv pe pârtie.

Dacă merge rar în vacanţă la schi, este mai ieftin să închirieze echipamentul decât să îl cumpere. Acum, că a primit aceste sfaturi, vacanţa la schi a domnului Ştefănescu va fi mai ieftină chiar şi cu 50%.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri