Mov Crăciun răsplătește o campioană națională la gimnastică aerobică

Data actualizării: Data publicării:
miruna mov craciun

Miruna şi-a dorit de când se ştie să facă gimnastică artistică, iar întâmplarea a făcut ca la vârsta de şase ani să ajungă într-o sală de gimnastică aerobică. Acum este campioană naţională la acest sport. Cei care i-au fost alături sunt soţii Didin, familia la care Miruna locuieşte de mai bine de opt ani. Până să ajungă la ei nu a avut, însă, o viaţa uşoară.

Miruna a fost abandonată de mama ei imediat după naştere si a ajuns în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bucuresti. Apoi a locuit cu mai multe familii. De opt ani se află în grija soţilor Anton. Cu ei a învăţat ce înseamnă să ai o familie şi a descoperit pasiunea pentru gimnastică.

„E un copil foarte energic Miruna. Soţul meu a luat-o într-o zi de mână şi a dus-o la Steaua, dar era prea mare pentru gimnastică artistică şi ne-au recomandat să mergem la NEFS, la gimnastică aerobică. În februarie am dat-o la antrenament, iar în septembrie a venit cu medalie. Le-a ajuns pe celelalte din urmă. Atât de multă ambiţie şi talent”, a povestit asistenta maternală Maricica Anton.

Programul Mirunei nu este, însă, deloc uşor. Şcoala şi antrenamentele îi ocupă acum tot timpul.

Am antrenamente de la ora opt, iar de acasă plec la şapte fără cinci. La ora 11:00 ajung acasă, mă pregătesc de şcoală şi mai ajung acasă la 18:30. Asta e medalia pe care am câştigat-o în Bulgaria. Asta e medalia de la naţionala de anul acesta, iar pe asta am câştigat-o la Iaşi”, a povesti tânăra.

„E un copil minunat. Un copil care ştie ce vrea de la viaţă. Un copil care vrea să ajungă undeva. Şi-a fixat un obiectiv şi vrea să-l atingă. Copilăria ei sunt acele medalii!”, a adăugat Didin Anton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri