PREMIILE OSCAR 2015. Cadouri de lux pentru învinşi

Data publicării:
toscana

Excursii exotice, produse cosmetice şi tratamente luxoase, dulciuri scumpe, bijuterii şi accesorii personalizate - toate acestea fac parte din pachetul cadou pe care îl va primi, anul acesta, fiecare nominalizat la premiile Oscar. De pildă, o plimbare cu trenul prin Munţii Stâncoşi din Canada, oferită în dar de sponsorii galei, costă 14.500 de dolari. Călătoria durează şase zile şi, în tot acest timp, fiecare călător poate lua lecţii de gătit şi poate învăţa de la profesionişti arta degustării vinului.

Sponsorii au pregătit şi o excursie exclusivistă - chiar dacă la cort - în valoare de 12.500 de dolari.

Învinşii de la Oscar se pot consola şi cu o excursie de trei zile într-o staţiune din Toscana, în valoare de 1.500 de dolari.

Nici transportul nu va mai fi o problemă pentru nominalizaţii la Oscar. Unii dintre ei vor primi cupoane în valoare de 20.000 de dolari cu ajutorul cărora vor putea închiria gratuit maşini pentru tot restul anului 2015.

Pe lângă aceste cadouri, din pachetul învinsului nu vor lipsi obişnuitele produse de îngrijire a pielii, bijuteriile şi accesoriile personalizate şi, bineînţeles, câte un voucher în valoare de 800 de dolari pentru dulciuri şi torturi la comandă.

Cadouri de lux pentru nominalizaţii la Oscar

- săruri de baie franţuzeşti în valoare de 1.500 $

- colier de argint inscripţionat, în valoare de 150 $

- cupon cadou pentru dulciuri la comandă, în valoare de 800 $

- un pachet cadou Wellness în valoare de 1.200 $

(sursa: cbs.com)

Printre cadouri va fi şi un cupon în valoare de 14.200 de dolari pentru o schimbare totală de look.

În plus, fiecare artist nominalizat la un premiu Oscar va primi o consultaţie privată, în valoare de peste 20.000 de dolari, la o renumită expertă în astrologie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri