VIDEO. Momente inedite la Oscar 2015

Data publicării:
neil patrick harris in chiloti - getty

Harris a apărut mai întâi pe scenă îmbrăcat la patru ace. Aceasta a fost însă partea cuminte a prezentării de la Oscar. Dar, tocmai când toată lumea se întreba cât de cuminte poate fi Neil Patrick Harris şi mai ales pentru cât timp, a venit şi răspunsul.

Apariţia mai mult decât inedită a actorului s-a dorit o parodie a unei scene din filmul Birdman, în care protagonistul, Michael Keaton, a trebuit să alerge, tot în lenjerie intimă. Un alt moment gustat de public a fost asigurat de Jack Black, un alt actor de comedie, aflat pe val la Hollywood.

OSCAR 2015. LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Gala de la teatrul Dolby nu a fost doar o cascadă de glume, farse şi premii. Organizatorii spectacolului au pus accentul şi pe emoţie. Tim McGraw a cântat ultima melodie a lui Glenn Campbell, un monstru sacru al muzicii country, diagnosticat cu Alzheimer.

Rând pe rând, pe scenă au urcat Jennifer Hudson, Rita Ora şi Adam Levine de la Maroon 5.

Un moment cu totul aparte a fost omagiul adus de Lady Gaga lui Julie Andrews, vedeta a cărei imagine va fi asociată pentru totdeauna cu filmul Sunetul Muzicii, care a avut premiera în urmă cu 50 de ani.

Citiți și: 

Momente controversate în istoria galelor Oscar

Alte știri despre Oscar AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri