RAPORT DE ȚARĂ. Sportivii din județul Mehedinți au câștigat zeci de medalii la kaiac canoe

Data publicării:
kaiac

Judeţul Mehedinţi se laudă cu sportivi de valoare. Aproape la toate ediţiile Jocurilor Olimpice, dar şi an de an la Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice şi ale României de seniori sau juniori, elevii clubului orşovean de kaiac canoe au obţinut titluri şi medalii râvnite de întreagă lume sportivă.

„Sunt de 11 ori campion naţional, am nenumărate medalii la campionatele internaţionale”, spune Tiberiu Comanescu.

Talent dublat de muncă, un sport de sacrificiu pentru cei care ştiu ce înseamnă să îţi doreşti din tot sufletul să devii campion.

Două antrenamente pe zi şi şcoală, pregătire şi mai intensă în timpul vacanţelor. Acasă înseamnă la club, unde îşi petrec mai tot anul.

De curând, o parte din sportivi s-au întors din Polonia, de la Campionatele Europene de Juniori şi U23, unde au reprezentat România, iar acum se pregătesc pentru Campionatul Naţional de juniori şi selecţiile pentru lotul naţional de tineret.  

Campania RAPORT DE ŢARĂ Digi24

Timp de 21 de săptămâni, campania RAPORT DE ŢARĂ face radiografia României reale, în aşteptarea regionalizării. În fiecare zi, la orele 9, 13 şi 19, reporterii Digi24 transmit în direct din două judeţe ale ţării, cu atuurile şi punctele lor slabe. Susţine-ţi judeţul în campanie! Indiferent de unde ai fi, intră pe raportdetara.digi24.ro şi votează judeţul preferat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri