Sari la conținut
News Alert

RAPORT DE ȚARĂ. Studenții de la ASE și bancherul Mișu Negrițou se vor afla față în față diseară, de la ora 20.00

Astăzi, de la ora 20.00, în prima ediţie a campaniei Digi24, se vor afla faţă în faţă studenţii Academiei de Studii Economice şi bancherul Mişu Negriţoiu. Întâlnirile cu studenții economişti au fost pentru noi o ocazie bună să-i cunoaștem și să le aflăm opiniile, întrebările și nemulțumirile. Iar pentru ei, un moment potrivit pentru a reflecta la problemele României de azi şi la șansele lor în societatea actuală.

Cine sunt oamenii care vor veni în faţa acestor tineri curioşi?

„Încercăm să mergem în alte zone. Şi atunci am zis: hai pe oameni de bussines, hai pe oameni care sunt deschizători de drumuri, deschizători de minţi, gânditori, nu sunt mulţi, dar nu ducem lipsă. Ponderea cea mai mare ţine de întrebările voastre.”, spune Sanda Nicola, realizator.

Întrebări simple şi oneste, asta e regula jocului. Întrebări despre neajunsurile lumii în care trăim, despre responsabilitate şi bun-simţ. Uneori, întrebări incomode. Totul într-un format liber, în care tinerii pot să arunce în discuţie nedumeririle şi opiniile lor. Ce îi întristează şi ce îi agasează în România.

Dincolo de politică sau de afaceri, dincolo de corupţie şi micile interese personale, schimbarea începe cu fiecare dintre noi.