Sari la conținut

Întorși în țară, sportivii români s-au plâns de condițiile de la Rio

Brazilia le-a lasat un gust amar sportivilor care au concurat pentru medaliile olimpice. „Comparativ cu Londra, a fost o diferenţă ca de la cer la pământ", au spus tricolorii.

Brazilia nu a fost cea mai bună gazdă a Jocurilor Olimpice. Ediția de la Rio s-a încheiat, dar în prim plan rămân problemele cu care s-au confruntat cei peste 11.000 de sportivi. Danezii au depus peste 150 de plângeri din cauza condițiilor de cazare și a furtului din camere. Organizatorii au fost arătați cu degetul.

Comparativ cu Londra, diferența de la cer la pământ. N-au fost condițiile care te așteptai să fie la jocurile olimpice,” spune Corina Căprioriu, campioană europeană la judo.

Tricolorii au avut și alte dificultăți. Echipamentul cu care au participat a fost de o calitate îndoielnică.„Păi nu mi-au rezistat, chiar nu mi-au rezistat... mi-au intrat la apă, pătate. Nu m-am simțit bine în echipament, atât vreau să spun, nu m-am simțit bine, nu a fost confortabil... Am încercat să umblu în hainele mele cât am putut și cam atât,” adaugă Corina Căprioriu.

La începutul lunii, poliția a deschis o anchetă pentru a afla dacă echipamentul românilor a fost contrafăcut.