Sari la conținut

Luptătorul care a câștigat medalia de aur la JO după ce în semifinale a leșinat

  

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Luptătorul rus de wrestling, Roman Vlasov, a câștigat a doua medalie olimpică de aur duminică, în ciuda unui moment înfricoșător din timpul meciului din semifinale.

În timpul competiției de lupte greco-romane la categoria de 75 de kg, Vlaslov îl conducea pe sportivul croat Bozo Starcevic, când Starcevic și-a prins brațul în jurul gătului lui Vlasov și l-a sufocat.

Arbitrul a văzut că Vlasov și-a pierdut cunoștința și a întrerupt meciul. Meciul a continuat după ce luptătorul rus și-a revenit și a câștigat meciul, scor 6-3, informează si.com.

În finală, Vlasov s-a impus în fața luptătorului danez, Mark Madsen şi a reuşit să-şi păstreze titlul olimpic, el fiind şi campion mondial.

9

Roman Vlasov s-a impus, scor 5-1, în meciul cu Mark Overgaard Madsen

La jocurile Olimpice de la Londra, Roman Vlasov a căștigat medalia de aur la categoria de 74 de kg. De asemenea, a câștigat și titlul mondial în 2015 , fiind clasat pentru Jocurile Olimpice de la Rio ca numărul 1 mondial la categoria de 75 de kg.

Rusia a fost cea mai puternică țară la wrestling la Jocurile Olimpice de acum 4 ani și este de așteptat să conducă și anul acesta la numărul de medalii.