Sari la conținut

Lupte | Alin Alexuc Ciurariu a pierdut în sferturile de finală ale categoriei 98 kg de la Jocurile Olimpice

ACTUALIZARE 18:00 - Alin Alexuc Ciurariu a fost învins, marţi, în sferturile de finală ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu a fost învins, în sferturile de finală, cu scorul de 8-0, de armeanul Artur Aleksanian. Sportivul român ar putea intra în recalificări dacă Aleksanian va ajunge în finala concursului.

La categoria 66 de kilograme, Ion Iulian Panait nu va intra în recalificări, după ce rusul Islam-Beka Albiev, care îl învinsese în calificări, a fost întrecut la rândul lui de azerul Rasul Şunaiev.


Alexuc Ciurariu l-a învins, în optimile de finală, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

În sferturile de finală, Alin Alexuc Ciurariu îl va întâlni pe armeanul Artur Aleksanian, care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

Sportivul Ion Iulian Panait a fost învins, marţi, în calificările categoriei 66 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Panait a fost învins, cu scorul de 4-2, de rusul Islam-Beka Albiev. Ion Iulian Panait ar putea intra în recalificări dacă Albiev va ajunge în finala concursului.