Olimpicii și-au primit mașinile de la Renault

Data actualizării: Data publicării:
masini

Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio au primit maşinile din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Delegaţia tricoloră s-a întors din Brazilia cu cinci medalii, una de aur, una de argint şi trei de bronz. Spadasinele de aur au primit cele mai impunatoare autoturisme, iar fetele au repetat saltul bucuriei.

Ne bucurăm că promisiunile au fost ținute și eram destul de entuziasmate și asteptam acest moment”, a spus Simona Pop.

Mi se par foarte frumoase, nu mă așteptam... Ma simt și bine în mașină”, a declarat după premiere Ioana Strungaru, medaliată cu bronz.

În virtutea parteneriatului dintre COSR și Renault Commerciale Roumanie, medaliatele cu aur vor fi recompensate cu autoturisme Kadjar, medaliații cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiști din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români. Astfel, pavilionul și oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri