Se numeşte Drumul Osiei, dar şoferii îi spun „Drumul Oaselor”

Data publicării:
drumul osiei

Noi în loc de Drumul Osiei îi spunem Drumul Oaselor”, mărturisește Constantin Șerbănescu, șofer la RATB. De ce? „Pentru că e... nici pe arătură nu mergem cum mergem pe aici!”, explică el.

Pe Strada Osiei din sectorul 6 trec două linii de autobuz. În total, 26 de maşini circulă pe aici, pline cu oameni.

Într-o zi de lucru facem 16 curse, de 16 ori trecem pe acest drum. Din această cauză încep autobuzele să aibă probleme. Mai mult de jumătate din parcul RATB a început să cadă, bucșe, amortizoare...”, spune Constantin Şerbănescu.

Şoferii RATB nu sunt singurii care se plâng de starea deplorabilă a drumului.

„Este jalnic. Așa este de cinci sau șase luni, se tot strică, este periculos. Rupi mașina în două și tot așa”, spune un șofer.

„Evit mereu drumul ăsta, îl ocolesc, îl evit mereu”, mărturisește un altul. Preferă să procedeze așa, chiar dacă străbate mai mulți kilometri. Dar măcar e mai sigur.

La sfârşitul anului trecut, lucrătorii Administraţiei Străzilor au pus plombe în gropile cele mai mari. Nu au avut asfalt pentru toate, aşa că pe unele le-au umplut cu pietriş, iar şoferii spun că este mai rău decât înainte.

Constantin Şerbănescu, șofer RATB, confirmă: „Se repară cu roaba și cu lopata pe termen de o săptămână și dupa aceea încep problemele. Distrugem mașinile”.

Administraţia Străzilor are în derulare contracte în valoare de 100 de milioane de euro pentru reparaţiile şi asfaltarea drumurilor din Capitală.

Digi24 a solicitat instituţiei un punct de vedere privind proiectul de reabilitare a străzii Drumul Osiei, dar nu a primit până acum niciun răspuns.

Citiți și: 

Coșmarul drumurilor. S-a topit zăpada, au apărut gropile
Slalom printre gropi în Bucureşti

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri