GENERAŢIA X Un român, plecat în Marea Britanie după Revoluţie, să studieze psihologia

Data publicării:
mirea

Daniel Mirea a plecat din ţară imediat după Revoluţie. Visa să studieze psihologia, specialitate care, la vremea respectivă, nu era în România. A plecat în Marea Britanie, a absolvit facultatea şi are titlul de doctor.

Este specialist de mai bine de 20 de ani în psihoterapie şi sănătate mintală. Este membru al Asociaţiei Britanice de Psihoterapie Cognitivă şi Comportamentală şi asociat senior la Royal Society of Medicine.

De asemenea, este şef de catedră la două universităţi din Londra, Academia existenţială ce se află sub tutela Middlesex University şi la Regent's University. Cursurile pe care le predă sunt la nivel de masterat şi doctorat în psihoterapie cognitiv comportamentală.

Are şi o clinică privată. A tratat mii de pacienţi şi supervizează medici din toată Europa, dar şi din Canada şi America Latină.

Oferă consultanță ministerului sănătății din Marea Britanie și unor fundații de sănătate mintală care sunt patronate de prințul William. De altfel, a întâlnit şi membri ai familiei regale în numeroase rânduri.

Şi, mai nou, face pregătire psihologică cu luptătorii profesionişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri