Sari la conținut

ALEGERI LOCALE 2016. Află cât valorează votul tău

  

Ai cerut schimbarea în stradă, după #Colectiv. Acum trebuie s-o votezi! Cu grijă, să nu fie lup îmbrăcat în oaie! Pentru că votul tău valorează o avere.

Votul tău (3 sau 4 ștampile) dă pe mâna aleșilor banii tăi, dar și ai celor care nu votează! Asta înseamnă că cineva care își vinde votul pe un litru de ulei decide și pentru banii tăi, dacă nu votezi!", este îndemnul celor care dezvoltat site-ul.

„Partidelor corupte le e mai ieftin și mai ușor să cumpere voturi dacă tu nu mergi la vot. Pentru că vor avea mai puține de cumpărat.

Nu-ți mai găsi scuze să nu mergi! Aproape jumătate din cei cu drept de vot n-au mers in 2012! Dacă am merge mai mulți, am putea schimba rezultatul! 

O să zici că n-ai cu cine, că toți sunt la fel. Dar te-ai interesat de curând? Caută pe net candidații la locale, informează-te! Dar ai grijă pe ce site-uri sau ce comentarii citești! Postacii și site-urile aservite politic sunt foarte active acum”, se mai arată pe site-ul valoarevot.ro.

Potrivit estimărilor valoarevot.ro, un vot în sectorul 5 al Capitalei, zona în care se află sediul Digi24, valorează 32.449 RON.