Alegeri locale 2016. Metodele inedite prin care candidații încearcă să se apropie de alegători

Data publicării:
gabriel mutu masca de gaze

Copiii nu au drept de vot, dar părinţii lor, da. Iar social-democrata Gabriela Firea ştie bine asta. Aşa că a ieşit la curăţenia de primăvară, într-un loc de joacă.

Pot să fac curăţenie după zece bărbaţi. Asta apropo de domnii care s-au succedat la conducerea Primăriei Generale a Capitalei. Poate să vină o femeie harnică, destoinică şi tenace”, spune Gabriela Firea, candidatul PSD-UNPR la Primăria Capitalei.

Alţii au mers chiar mai departe de-atât. Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-sl la Consiliul Local al sectorului 4, şi Răzvan Sava, propunerea PNL pentru Primăria aceluiaşi sector, s-au deghizat în personaje din desene animate, au mâncat vată pe băţ şi s-au distrat în maşinuţele pentru copii.

Alexandru Nazare răspunde on-line tuturor curiozităţilor oamenilor.

„Claudiu mă întreabă. De ce am alergat la maraton cu numele Nazare pe spate. Păi, nu aşa mă cheamă? Ce ai fi vrut? Să scrie Tudorache?”, spune Alexandru Nazare într-un clip postat pe internet.

Pe Facebook postează clipuri și Robert Turcescu. Candidatul vrea să-i convingă pe bucureşteni că el este singurul care va repara structură subterană a oraşului.

Tot mizeria îl deranjează şi pe Gabriel Mutu, care vrea să conducă Primăria Sectorului 6.

„O zonă din apropierea bulevardului Iuliu Maniu, din sectorul 6 al capitalei. Munţi de gunoaie, animale moarte, seringi”, descrie el, într-un clip postat pe Facebook, un loc pe care l-a vizitat.

Social-democratul promite că astfel de zone nu vor mai exista dacă se va ocupa el de administraţie.

Nicuşor Dan vine cu o propunere inedită: vrea să deschidă un muzeu al corupţiei în clădirea închiriată în care funcţionează Primăria Capitalei.

De zece ani colecţionez obiecte pentru un muzeu al corupţiei: borduri, panseluţe, crizanteme, copaci defrişaţi”, spune candidatul USB la Primăria Capitalei.

Candidatul USB la Primăria Bucureşti a făcut chiar un site special dedicat vizitării muzeului. Arată acolo care sunt şpăgile luate de politicieni de-a lungul timpului.

Pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan a adăugat un buton special pentru donaţii.

Liberalul Cătălin Predoiu nu stă nici el cu mâinile-n sân.

În timpul săptămânii, această şosea este blocată, pentru că Guvernul nu a finalizat-o. Ca primar general, voi da cu pumnul în masa Guvernului”, promite el pe Facebook.

Peste două săptămâni, românii sunt chemaţi la urne să-şi aleagă primarii, consilierii locali şi judeţeni. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri