Sari la conținut

Bătălia pentru Bucureşti. Ultima dezbatere electorală și rezultatele sondajului IRES înainte de alegerile din 5 iunie

Sondajul IRES (Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie) la comanda Digi24 va arăta preferinţele bucureştenilor în privinţa viitorului primar general al Capitalei. Rezultatele vor fi anunţate în direct şi în premieră de Radu Maxim, în emisiunea „Proiect de ţară”, în faţa tuturor candidaţilor, invitaţi în studioul Digi24.

Digi24 a difuzat timp de 10 săptămâni, „Proiect de ţară”, o serie de emisiuni de dezbatere electorală care s-au desfăşurat în Bucureşti şi în cele opt staţii locale - Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Oradea, Braşov, Constanţa şi Cluj. Pe parcursul campaniei, Radu Maxim a discutat cu aspiranţi la postul de primar din peste 40 de oraşe.

Alegerile locale din acest an se desfaşoară duminică, 5 iunie. Românii din ţară sunt aşteptati la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni. Scrutinul va avea loc într-un singur tur, iar votarea începe la ora 7 şi se încheie la ora 21.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA,  în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmări programele postului de ştiri Digi24, pe poziţia 809.