Candidatura lui Cristian Popescu Piedone, în instanță

Data publicării:
piedone bun crop agerpres-2

Supravieţuitorii tragediei din 30 octombrie din clubul Colectiv, dar şi urmaşii celor 64 de victime spun că gestul lui Cristian Popescu Piedone de a candida din nou pentru funcţia de primar este o sfidare.

Cristian Popescu Piedone a explicat pe Facebook de ce intră în lupta electorală.

„Atunci când ne-am întâlnit, ori în mesajele pe care mi le-aţi trimis, mi-aţi spus că mă apreciaţi pentru ce am făcut în sectorul nostru. Dar mi-aţi spus şi ceva care m-a durut: m-aţi întrebat de ce nu mai fac nimic pentru voi, de ce v-am părăsit? Voi mi-aţi dat răspunsul: să continuăm împreună ceea ce am început. Mi-aţi spus că vreţi să vă luaţi primăria înapoi”, a scris Piedone.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat decizia fostului primar: La cinci zile diferență repera onoarea domnul acesta. Au trecut cinci luni după cele cinci zile și atât ține onoarea. Atât ține onoarea la români, la bucureșteni sau cel puțin la locuitorii din sectorul 4.

Conform legii, judecătorii pot invalida candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primărie dacă vor considera că plângerile depuse sunt justificate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri