Cătălin Predoiu, despre nominalizarea lui Marian Munteanu: Nu vreau să îmi arog merite necuvenite

Data publicării:
catalin predoiu fb

  

"Încă de la începutul discuțiilor am fost de părere că un candidat din societatea civilă ar fi cel mai bun răspuns pe care PNL îl poate da străzii nemulțumite de politic. (...) Am propus într-adevăr soluția societății civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite. Este bine că s-a găsit atât de rapid o soluție potrivită cu cerința străzii, suntem contracronometru în bătălia cu PSD. Confuzia în care a intrat PSD este deja un prim efect al acestei nominalizări", a scris miercuri Predoiu pe Facebook.

El arată că Marian Munteanu a fost apropiat de PNL dinainte de nominalizare, menționând că acesta acceptase să facă parte din comitetul de sprijin al fostului candidat Ludovic Orban, din partea societății civile.

"Filiala PNL București va continua campania pe sectoare și va organiza în cel mai scurt timp campania candidatului PNL Marian Munteanu. E important să venim cu un program concret de soluții pentru București, iar în plan general să împingem jocul politic înainte pe linia democrației și a euroatlanticismului, valorile care au adus în România atât bine cât s-a putut aduce după 1990", spune Predoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri