Sari la conținut

Cum vrea Cătălin Predoiu să cucerească Primăria Capitalei: „Dați un vot util care să oprească PSD”

Foto: Agerpres

Cătălin Preodoiu a declarat că el circulă cu mașina prin București, dar a precizat că știe că transportul în comun din Capitală are probleme.

Nu vreau să fiu ipocrit. În general merg cu mașina, dar știu că mijlocul de transport în comun în București e o problemă și rezolvarea traficului depinde și de calitatea mijloacelor de transport în comun. Citez un primar din Australia: un oraș dezvoltat nu e ăla în care săracii își permit să meargă cu limuzinele, ci ăla în care bogații își permit să folosească mijloacele de transport în comun. Smart city înseamnă un concept în care să punem modernizarea simultană și coordonată a tutoror soluțiilor de trafic și de comunicații între primăriile de sector și generală, a soluțiilor de debirocratizare a administrației, digitalizarea”, a spus candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Președintele PNL-București a precizat că planul său pentru Capitală face parte dintr-o viziune mai largă de dezvoltare.

„Nu poate fi aplicat izolat în Primăria Capitalei. E nevoie de o viziune mai largă de dezvoltare. În 2019 România va prelua președinția Consiliului UE pentru șase luni. București va fi capitala Europei. Până atunci noi trebuie să rezolvăm aceste probleme. Trebuie să avem un concept integrat care să meargă pe axe de dezvoltare care țin de atragerea de investiții. Transformarea Bucureștiului într-un centru de investiție, centru financiar european, centru de inflație politică, un loc unde oameni importanți să vină să dezbată probleme globale. Nu văd de ce nu am putea crea în București un centru de interes, un nod de interese care să genereze dezvoltare, investiții, locuri de muncă, să atragă valori financiare, culturale, care să creeze din București o stea, un oraș care domină regiunea”, a spus Cătălin Predoiu.

De asemenea, candidatul PNL la Primăria Capitalei s-a adresat votanților de centru dreapta, cerându-le să dea „un vot util care să oprească PSD”.

„Cred în victoria noastră și fac un apel către toți simpatizanții și membrii PNL într-o bătălie pe viață și pe moarte pentru soarta democrației în România. Mă adresez în mod special votanților de centru dreapta, PNL e singurul partid care poate învinge PSD, le adresez invitația să dea un vot util care să oprească PSD, să dea votul PNL. Le promitem că odată ajunși la primărie nu ne vom limita să punem în practica o viziune de dezvoltare, vom pune pe masă toate afacerile tenebroase dospite de Oprescu și PSD”, a conchis Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu este cel de-al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei. Marian Munteanu a anunțat, miercuri seară, că își retrage candidatura.

Citiți și:
Comentariu. Despre aroganţă şi lipsă de viziune. Sau despre noul PNL
Cătălin Predoiu, votat în unanimitate drept candidatul PNL pentru Capitală
Miroslav Tașcu Stavre, candidat la Primăria Capitalei: Încerc să văd dacă, pe propriile forţe, acest lucru se poate face
Alina Gorghiu: Nu e important câte candidaturi a avut PNL la Primăria Bucureşti, putea să aibă şi 20