Sari la conținut

Florentin Pandele candidează ca independent la Primăria Voluntari

Foto: Facebook

Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Orașului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculații privind legătura partinică dintre candidatura mea și cea a soției mele”, a anunțat Florentin Pandele într-un comunicat.

Florentin Pandele este soțul Gabrielei Firea, vicepreședinte PSD și candidat la primăria Capitalei.

Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetățenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureștiului în cel mai mare oraș al județului Ilfov”, a scris Pandele, care este primar în voluntari din 2000.

Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivație suplimentară”, a mai spus el.

Din partea PSD, pentru primăria Voluntari a fost înregistrată candidatura lui Robert Frunză. Alte două candidaturi au fost respinse.

Candidatului PNL la Primăria Voluntari, deputatul Florin Secară, i-a fost respinsă candidatura din cauza unor nereguli în listele cu semnături de susţinere. Liberalul acuza PSD de „manevră” şi spunea că va strânge astăzi, din nou, semnăturile necesare. Potrivit unor surse, ar fi fost respinsă şi candidatura PMP la aceeaşi primărie.

Perioada de depunere a candidaturilor expiră la miezul nopții.