Sari la conținut

Gabriela Firea, la Digi24: „Credeam în victoria mea, dar nu mă așteptam la un procent atât de mare”

„Am fost uimita și bucuroasă pentru rezultat. Credeam în victoria mea și a PSD, dar nu mă așteptam la un procent atât de mare, mai ales că știam că există o dezamăgire față de politicieni. Eu am venit cu un program pentru bucureșteni, cu soluții practice”, a spus Gabriela Firea la Jurnalul de Seară de la Digi24.

Nu am vrut să îi impresionez, să îi manipulez cu proiecte grandioase care sună foarte bine pe hârtie, dar care sunt nerealizabile. Tot ce le-am spus se va transpune în fapte”, a spus ea.

Gabriela Firea a mărturisit că până în ultima săptămână de campanie nu a fost sigură că va câștiga alegerile.

În ultima săptămână de campanie mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat pentru că primeam extrem de multe mesaje și foarte multă lume îmi spunea că mă va vota pentru prestația din perioada electorală”, a spus ea.

PSD a câștigat Primăria Capitalei și toate primăriile de sector. De asemenea, are cel mai mare număr de voturi în Consiliul General și consiliile locale ale sectoarelor

Până acum au fost primari care au dat vina pe consilii că nu și-au putut duce proiectele la bun sfârșit. Alți primari de sector au acuzat, pe bună dreptate, probleme cu primarul general. Au fost blocaje între edili. Acum nu va mai fi așa. Suntem o echipă”, a spus Gabriela Firea.