Sari la conținut

L. Dragnea: Alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos

 

"Acum situația arată bine pentru PSD. Sunt județe unde stăm bine, sunt județe unde stăm foarte bine, sunt județe unde stăm mai puțin bine, dar județe unde stăm mai bine decât stăteam în mod tradițional prost. Alba e unul din aceste județe. Cred că vom câștiga aceste alegeri locale la un scor bun", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a spus că speră ca PSD să câștige Bucureștiul pentru prima dată și, astfel, acesta să fie administrat în mod "serios".

"Am foarte mare încredere în Gabi Firea. Am și văzut aseară (luni - n.r.) în confruntare (televizată - n.r.), (...) câțiva mari bărbați candidați care s-au coalizat toți împotriva unei doamne, care, cu tenacitate și prin toate acele tiruri, transmitea și transmite în continuare ceea ce vrea să facă pentru București, proiectul ei pentru București, lucrat împreună cu colegii, cu specialiștii. Am văzut că este singurul candidat care are un plan serios pentru Capitală, în condițiile în care ceilalți au un singur obiectiv și anume cum să se alieze între ei să nu iasă PSD-ul. Dar, Doamne iartă-mă, de ce nu pun ei un candidat foarte bun să fie votat pentru că e bun, nu pentru că nu trebuie să voteze PSD-ul. În concluzie, cred că alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos, și pot fi o opțiune serioasă pentru toamnă și PSD-ul să aibă capacitatea ca, împreună cu ALDE și UNPR, să formeze noul guvern", a spus Dragnea.