Mircea Ionescu Quintus: Se fură cum nu am crezut că e posibil. Sper ca poporul să aibă înțelepciune să aleagă pe cei mai „pricepuți și gospodari”

Data publicării:
agerpres 8142887

 

Foto: Agepres

De azi dimineață mă gândesc să aibă poporul nostru atâta înțelepciune, dragoste pentru țară și pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuți și cei mai cinstiți pentru că, dacă o ducem așa cum o ducem deopotrivă — nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră — asta e din cauză că nu ne-am gospodărit bine și am furat fără niciun pic de jenă. Se fură cum nu am crezut că e posibil”, a spus Quintus.

Acesta și-a exprimat speranța că cetățenii vor intra la vot cu gânduri „folositoare”.

Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toți și să lăsam mai deoparte prieteniile, obligațiile, chiar partidele dacă ele nu pun oamenii cei mai buni și să îi alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte”, a adăugat președintele de onoare al PNL.

Quintus, în vârstă de de 99 de ani, a venit la vot, ca de fiecare dată, însoțit de soția sa și a spus că, din 1938, nu a pierdut nicio ocazie de a vota.

Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puțin bun, a explicat acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri