Nicuşor Dan: "Accept provocarea pe care Cătălin Predoiu mi-a făcut-o"

Data publicării:
colaj predoiu nicusor dan 1

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat, duminică, într-o dezbatere electorală la TVR, că acceptă propunerea contracandidatului său de la PNL, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj realizat de o casă internaţională de sondare a opiniei, pentru a se vedea cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor, Cătălin Predoiu precizând că îl bucură acest anunţ şi că aşteaptă progrese în direcţia unei candidaturi unice a dreptei.  

Oferta candidatului PNL la primăria Capitalei a fost lansată la inceputul săptămânii trecute. Nicuşor Dan aşteaptă acum o măsurătoare electorală, care să fie realizată în următoarele zile.

Nicuşor Dan: „Nu o să mă retrag din această campanie şi nu o să propun bucureştenilor să-l voteze pe Predoiu. Accept provocarea pe care Predoiu mi-a făcut-o, sunt gata ca o mare casă internaţională de sondaj să facă un sondaj şi bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză, cine are şanse mai mari să o învingă pe doamna Firea”.

Cătălin Predoiu: „Mă bucur pentru că e o deschidere, aştept să facem progrese în continuare. Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei, azi s-a mai făcut un pas în această direcţie”.

Nicuşor Dan a ţinut să menţioneze că nu e vorba despre o retragere în urma sondajului, ci doar de o informare a bucureştenilor despre cum stau lucrurile. 

”Nu poate decât să mă bucure”, a răspuns candidatul PNL, Cătălin Predoiu, după anunţul lui Nicuşor Dan. 

El a constatat că există ”o deschidere în această direcţie”. ”Aştept să facem progrese în continuare”, a adăugat Predou, precizând că Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei. ”Astăzi s-a mai făcut un pas înainte!”, a conchis Predoiu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri