Sari la conținut

PNL a schimbat candidatul la Primăria sectorului 3. Cristina Pocora l-a înlocuit pe Florin Vasile

 

Deputatul Cristina Pocora, noul candidat al PNL la sectorul 3, a declarat că intră în cursa electorală "foarte hotărâtă și determinată".

"Aș vrea să spun foarte clar și limpede. Vin foarte hotărâtă și determinată în această bătălie. Vin foarte hotărâtă să susțin și să-mi aduc contribuția la câștigarea Primăriei Capitalei de PNL. (...) Vreau ca cetățenii sectorului 3, cetățenii Bucureștiului să aibă o viață mai bună pentru ei și pentru familiile lor. (...) Îl invit pe domnul Negoiță, încă de pe acum, să iasă din ascunzătoare - am auzit că, așa, pe ascuns, și-a depus candidatura - să vină și să discutăm deschis despre mandatul domniei sale și despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curții de Conturi privind cheltuirea banului public în sectorul 3 sub mandatul său. Dacă cumva nu poate și îi e frică, chiar și cu doamna Firea aș putea să discut acest subiect", a afirmat Cristina Pocora, într-o conferință de presă.

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a explicat schimbarea candidatului la sectorul 3, Cristina Pocora înlocuindu-l în cursa electorală pe Florin Ștefan Vasile.

"Filosofia noastră este să luptăm în echipă și să lucrăm în echipă. Ori, condiția reușitei în echipă este o compatibilitate totală și o armonizare între candidat și echipa din cadrul organizației. (...) La sectorul 3, în ultimele zile, au apărut semne ale unor ezitări în această direcție și noi optimizăm în acest fel campania electorală. Este o decizie prin care să securizăm 100% șansele pe care le avem pentru a câștiga. Vom câștiga și la sectorul 3", a spus Predoiu.

În opinia liderului PNL București, "Robert Negoiță este un primar corupt".

"Nu o spune un membru al PNL, o spune un raport al Curții de Conturi. Curtea de Conturi care e condusă de membri marcanți ai PSD, dacă nu mă înșel și domnul Sârbu e pe acolo. Deci bucureștenii să se uite cu atenție în raportul Curții de Conturi despre cum a gestionat domnul Negoiță banul sectorului. Ori, noi nu ne permitem să pierdem nicio fărâmă de șansă acolo și vom câștiga cu Cristina Pocora", a arătat Predoiu.