Sari la conținut

Un senator condamnat la muncă în folosul comunităţii a trecut la partidul lui M. Vanghelie

 

Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei, fost PP-DD, pleacă din UNPR şi va ocupă o funcţie de conducere în Partidul Dreptăţii Sociale, condus interimar de Marian Vanghelie. Anunţul a fost făcut la Senat, într-o conferinţă de presă alături de Vanghelie, care l-a felicitat pe Agrigoroaei că a depăşit frică de a pleca de lângă Gabriel Oprea.

"Îl felicit că a depăşit frică de a pleca din UNPR şi de a pleca de lângă Gabriel Oprea, ministrul coloanelor. Dacă nu erai lângă el avea probleme," a spus Vanghelie, citat de Hotnews.

În ceea ce priveşte o candidatura a să, Vanghelie a declarat că va anunţă dacă va candida în timp util.

Întrebat cum comentează candidatura lui Marian Munteanu: "Nu am apucat să ne cunoaştem, eu eram prea mic când dansul era în balcon la Universitate, eu eram pe acolo pe la Universitate, nu l-am văzut. Pe zi ce trece mă gândesc cu groază la ce va fi la primăria Capitalei şi eu cred că ar trebui mai multe persoane, că Băsescu sau Tăriceanu, care au o viziune, ar trebui să se înscrie".

Agrigoroaei a fost ales din partea PPDD cu peste 31% din voturi, apoi a trecut la UNPR, de unde a revenit în PPDD, iar în februarie 2015 s-a înscris, din nou, în UNPR.

Citiţi şi:

Senator condamnat la muncă în folosul comunităţii

Pe aceeași temă