Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. C. P. Tăriceanu despre K. Iohannis: Cotroceniul nu este şcoală profesională şi calificare la locul de muncă

„Credeţi că la Cotroceni ai timp să te califici la locul de muncă? Primăria Sibiului presupune, în primul rând, acte administrative, mai ales la Sibiu, politica-i aproape zero, pentru că partidul domnului Iohannis avea o largă majoritate, nu avea probleme, nevoie de abilităţi politice deosebite”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În acelaşi timp, meritul dezvoltării Sibiului aparţine Guvernului, care a alocat bani proiectului „Sibiu, capitală culturală europeană”.

E foarte uşor să te împăunezi cu efortul altora, dar în Sibiu, Guvernul a pompat bani pentru că era proiectul de Capitală Europeană. Am băgat o grămadă de bani, în orice oraş din ţară, dacă am fi băgat bani ăştia, s-ar fi văzut şi poate s-ar fi văzut chiar mai mult decât la Sibiu. Aşadar nu vii în postura asta fără o experienţă politică prealabilă, când n-ai fost nici măcar parlamentar, nimic, nu poţi să ocupi o funcţie de acest gen pe ideea că merg acolo şi o să fac eu o figură cât de cât bună, ca la fotbal. Cotroceniul nu este şcoală profesională şi calificare la locul de muncă”, a adăugat Călin Popescu-Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a admis posibilitatea ca Iohannis să aibă calităţi, însă acestea trebuie demonstrate.

„Oricine are dreptul la această funcţie, dar trebuie să fie cineva care e potrivit pentru funcţia aia, care are experienţă, care a trecut prin nişte încercări, şi mai mult, care a demonstrat ceva, la un anumit nivel. Nu spun că nu ar avea calităţi, dar trebuie să le dovedească, să le probeze, întâi, în alte funcţii, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!