Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Campanie cu lansări de carte, vizite și DNA

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis şi-a început campania electorală la Sibiu, oraşul unde este primar de 14 ani. Acolo şi-a lansat o carte autobiografică.

Vreau să-i mulțumesc soției mele, Carmen, care apare, chiar dacă nu știu dacă și-a dorit neapărat, în această carte, care a suportat personajul public Klaus Johannis ... sunt foarte bucuros”, a spus candidatul ACL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a ales să meargă în Gorj, judeţul unde a fost ales parlamentar. Prima oprire - termocentrala Rovinari. „Dacă nu eram eu, ştiţi bine că de acum doi ani se închidea şandramaua asta. Noroc că am pus toţi umărul, că altfel rămâneam fără!”, le-a spus el celor care l-au întâmpinat la cariera Roșia-Jiu.

A început campania electorală. 14 candidaţi au intrat în cursa pentru Palatul Cotroceni

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În prima zi a campaniei de prezidenţiabil, Dan Diaconescu a mers la DNA, unde a cerut amânarea procesului în care este acuzat de şantaj. „Ori mergem la puşcărie, ori, în cazul în care nu mergem la puşcărie, mergem direct la Preşedinţie. Mi se pare că ar fi ultima piedică în calea victoriei mele.(...) Vă reamintesc tuturor, să nu ziceţi că nu v-am spus, cine intră pe locul doi în finala de pe 16 noiembrie, va şi câştiga”, a prezis Dan Diaconescu.

ALEGERI PENTRU COTROCENI. Start oficial al campaniei electorale

Prezidenţiabili au o lună întreagă la dispoziţiei pentru a bate ţara în lung şi lat şi pentru a-i convige pe români că merită să ocupe fotoliul de la Cotroceni.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!