Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidații, la drum. Harta județelor preferate de Prezidențiabili

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ignorate au fost şi localităţile mici sau satele. Doar cinci comune din ţară au primit vizite de la candidaţii la preşedinţie. În timp ce Klaus Iohannis şi Victor Ponta şi-au început campania prin zonele în care nu sunt foarte populari, Elena Udrea şi Călin Popescu Tăriceanu au bătut ţara în lung şi în lat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe ultima sută de metri, puţini candidaţi au mai rămas prin Bucureşti. În luna de dinainte de primul tur, au luat ţara la picior. Există, totuşi, destinaţii preferate.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Argeşul, preferatul candidaţilor

Judeţul Argeş, de exemplu. Mai exact. uzinele Dacia. Au trecut pe-acolo candidaţii Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea şi Călin Popescu Tăriceanu. „Este o investiţie străină, dar dincolo de acest lucru, este unul dintre simbolurile de mândrie naţională. Ori să nu uităm că elementul de naţional, de dezvoltare, de antreprenoriat există. Trebuie să existe şi un element de agendă pozitivă, ori este în interesul candidaţilor să intre în poză cu proiecte de succes”, a spus Radu Magdin.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cele mai vizitate judeţe

Galaţi, Brăila şi Iaşi sunt, la rândul lor, destinaţii preferate de candidaţi. Urmează Sibiu, Vâlcea, Prahova şi Dolj.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Turneul electoral al lui Victor Ponta

Candidatul PSD, Victor Ponta, nu s-a plimbat prea mult prin ţară Totuşi, a bifat şapte judeţe, unde a vizitat universităţi, şantiere sau mall-uri. În turneul electoral, el e singurul prezidenţiabil care a trecut şi graniţele. Şi-a făcut campanie în Spania şi în Italia.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Zonele preferate de Klaus Iohannis

Candidatul liberal a trecut cel mai mult prin zonele care, tradiţional, votează cu partidele de stânga. A vizitat şase fabrici, dar a văzut cum e şi prin sate. A făcut un mitting în comuna Marginea, din judeţul Bacău.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014Traseul electoral al Elenei Udrea

Candidatul Partidului Mişcarea Populară a ajuns în nouă judeţe şi a petrecut în comuna clujeană Negreni, la un târg de toamnă. În rest, s-a rezumat la a saluta locuitorii oraşelor reşedinţă de judeţ.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Maratonul lui C. P. Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a plimbat cel mai mult. Şi la oraşe, şi la ţară - a vizitat trei comune. Dar şi-a făcut campanie şi la Chişinău.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Împreună, candidaţii au reuşit, în trei săptămâni de campanie, să treacă prin 27 de judeţe. Le-au mai rămas opt zile de campanie şi 14 judeţe de bifat.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!