ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidații, văzuți de un fost președinte. Ce spune Ion Iliescu despre Victor Ponta, Klaus Iohannis și Teodor Meleșcanu

Data publicării:
ion iliescu la impartial-1

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fostul preşedinte Ion Iliescu a explicat de ce nu îi dă lui Klaus Iohannis şanse în lupta pentru Cotroceni

„E un om cu anumite date, seriozitate... Eu l-am cunoscut la Sibiu, ca primar (...). Îi lipsește experiența la acest nivel, una este experiența de primar de succes și alta este cea de activitate politică în fruntea unui partid, ca activitate administrativă la nivel guvernamental”, a spus Ion Iliescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cât despre Teodor Meleşcanu, Ion Iliescu nu consideră candidatura fostului şef al SIE neobişnuită.

„Nu este o originalitate românească, Bush a fost un șef de servicii de inteligență, nu e o noutate”, spune fostul șef de stat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele de onoare al PSD l-a caracterizat pe Victor Ponta în contextul declaraţiilor pe care acesta le-a făcut privind scandalul Lukoil şi care au atras criticile Consiliului Superior al Magistraturii.

Vârsta se trădează, e un om mai impulsiv, mai tânăr, dar un baiat inteligent și eu am încredere că știe să învețe si din asemenea momente”, spune Ion Iliescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri