Sari la conținut
News Alert

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Daniel Cioabă: „Romii nu-şi mai dau votul pentru un litru de ulei”

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 Daniel Cioabă a declarat, într-o conferinţă de presă, că romii vor o ofertă serioasă din partea candidaţilor la Preşedinţie înainte de a decide pe care dintre ei îl susţin, scrie Mediafax.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014  "Romii nu mai vor să-şi dea votul pentru un litru de ulei sau un kilogram de zahăr. Oamenii vor ca prin votul lor să rezolve problemele comunităţii. Aşteptăm ofertele celor 14 candidaţi cu privire la romi, după care îl vom alege pe cel care va avea programe speciale pentru romi. Noi, comunitatea de romi, suntem ca un copil căzut în noroi şi orice mână care ni se întinde o vom prinde pentru că avem nevoie de ajutor. Dintre cei 14 candidaţi, pe cel care ne va oferi ajutorul îl vom susţine, indiferent care va fi acesta”, a declarat Daniel Cioabă.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014  El a mai spus că romii şi-au dat seama că sunt înşelaţi şi că nu mai vor doar promisiuni.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014  "Şi-au dat şi ei seama că se înşeală pe ei înşişi. Îşi asigură traiul pentru o zi şi pe urmă nu îi mai bagă nimeni în seamă timp de patru ani. Romii sunt mai şmecheri, o să le ia şi pachetele şi vor vota cu cine vor ei”, spune Daniel Cioabă.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014  Potrivit acestuia, candidaţii la Preşedinţie sunt aşteptaţi în comunităţile de romi pentru a-şi prezenta programele şi pentru a preciza ce doresc să facă pentru etnie.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014  "Preşedintele pe care noi vrem să îl susţinem este acela care are programe speciale pentru romi, legi speciale, să avem şcoli speciale pentru oamenii cu probleme cum sunt romii. Iar cea mai mare problemă cu care noi ne confruntăm este aceea a locurilor de muncă. Ei trebuie să aibă în vedere acest lucru”, a spus Daniel Cioabă.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!