Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Doi miri din Galați au plecat de la petrecere direct la vot

Paula şi Ionel Munteanu au vrut ca primele clipe din viața de familie să le petreacă în secţia de votare. Aşa că după ce au făcut inventarul darurilor de la nuntă, următoarea destinaţie a fost şcoala din cartier, tranformată în secţie de vot.

„Am ieşit la vot să ne facem datoria de cetăţeni. Cred că suntem primii, ne bucurăm şi sperăm să vină cât mai multă populaţie la vot”, a spus Ionel Munteanu.

Tinerii căsătoriţi au avut şi un mesaj pentru viitorul preşedinte al Romaniei: „Să-i dea Dumnezeu minte, înţelepciune. Atat. Norocul şi-l face omul şi cu mâna lui. Să se gândească la popor, la binele ţării şi apoi la binele personal şi alte lucruri”.

Cei din comisia de votare nu se aşteptau la prezenţa tinerilor însurăţei.

„Am început cu dreptul votarea în această zi. Sper ca lucrurile să decurgă bine”, a spus Ovidiu Tercu, reprezentant secţie de votare.

A fost o noapte palpitantă în judeţul Brăila. Peste 100 de nuntaşi au petrecut toată noaptea lângă urnele de vot. Căminul cultural a fost împărţit în două: jumătate - salon de nuntă, jumătate - secţie de votare.

Membrii comisiei nu s-au arătat deranjaţi de petrecăreţi. Au baricadat, însă, uşile cu gratii, să se asigure că niciun nuntaş curios nu va intra în camera cu buletine de vot.

De obicei nu au fost scandaluri pe la nunţi. Sunt oameni liniştiţi”, a spus Gheorghe Dediş, membru în comisia de vot.

Mirii au fost anunţaţi că trebuie să încheie petrecea înainte ca secţia să fie deschisă.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!