Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, despre fotografiile cu șefa DIICOT: Este un filaj al serviciilor secrete

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea a spus că fotografiile apărute sunt făcute profesionist şi că este vorba despre o acţiune de filaj. Ea a precizat că vizita ei la Paris a fost în weekendul de Valentine's Day, în 2014, iar Alina Bica urma să participe la o acţiune la Haga, unde a şi plecat ulterior cu trenul.

„Doamna Alina Bica este o femeie de vârsta mea, pe care o cunosc de cinci ani, am fost colege în Guvernul României, avem o relație de amiciție”, a afirmat Elena Udrea. „Întâmplător, trei femei având o relația bună au fost fotografiate în mod profesionist, este evident pentru toată lumea că este un filaj al serviciilor secrete, care s-au obosit, pe cheltuiala statului român, să supravegheze trei femei aflate într-un weekend privat, au stat după noi și ne-au fotografiat 48 de ore, nu înțeleg care este relevanța acestei situații, după nouă luni”, a declarat Elena Udrea, care a atras atenția și asupra modului în care fotografiile sunt făcute - la distanță, profesionist, cu aparat special, de sus.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PMP a mai acuzat faptul că facturile referitoare la cazarea şi masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, după intrarea ei în cursa prezidenţială.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fotografii cu Elena Udrea, şefa DIICOT, Alina Bica, şi cu fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu, au fost difuzate joi, pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog. De asemenea, pe blog au fost publicate şi facturi din timpul şederii la Paris. După ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost şters.

Citiți și: Prima reacție a șefei DIICOT, după apariția fotografiilor cu Elena Udrea

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!