ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea răspunde criticilor lui Traian Băsescu

Data publicării:
udrea primplan profil

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebată de nemulțumirile lui Traian Băsescu în legătură cu sloganurile ei de campanie, Elena Udrea a recunoscut că pot da naștere la interpretări. „Nu e neapărat rău ca într-o campanie un slogan să nască interpretări. Cel mai rău este să treacă neobservat. Faptul că un slogan naște interpretări eu zic că este bun, mai ales când nu ești locul I sau nu ești locul II de la început”, a declarat Elena Udrea. „Pe de altă parte, depinde ce interpretări. Dacă sunt interpretări așa cum am auzit pe la jurnaliștii celebri, atunci eu spun că este doar în mintea lor. Or, eu nu pot să-ți iau în calcul mintea fiecăruia dintre cei care vor să analizeze sloganul meu. Per total, sloganul acesta este un slogan cu care, încă o dată, mi-am asumat să înfrunt prejudecățile și stereotipurile”, a explicat Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Să știți că și eu am avut rețineri. Vreo săptămână....De-asta am și întârziat campania. Vreo săptămână nu am vrut să dau drumul la această campanie pentru că eu nu eram sigură că pot să-mi asum tocmai eventualele judecăți de tipul celor pe care le știm. Dar, dacă despre un bărbat poți spune că este bun pentru România, de ce să nu poți spune și despre o femeie că este bună pentru România? Și atunci m-am gândit că dacă în europarlamentare unii au comentat că ce slogan e acela Ridicăm România!, (...), așa și-acum îmi asum să spun că sunt bună pentru România și că sunt cea mai bună dintre candidați să devin președintele României”, a declarat Elena Udrea.

Sloganuri la indigo în campanie. Principalii candidați vor „să construiască” „împreună” cu alegătorii

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Probabil că președintele a văzut comentariile, dar este normal să mă mai și critice președintele. Dacă numai m-ar lăuda, ce s-ar face cei care se supără pe președinte că mă susține?”, a mai spus prezidențiabilul PMP. „Pe mine în primul rând mă ajută că Traian Băsescu a ales să mă susțină pe mine din toți cei 14 candidați. Mă onorează. Eu cred că a avut și are motive pentru care merge alături de Elena Udrea în această campanie și dacă nu ar exista și critici în toată această susținere, atunci probabil că ar fi mai puțin solidă. De atâția ani suport atâtea critici, de la președinte e chiar o bucurie să le primesc!”, a conchis Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea a dezvăluit că vineri, în ultima zi de campanie, PMP va organiza un miting la care va participa și președintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc și Cristian Diaconescu, fostul prezidențiabil PMP.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri