ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gheorghe Funar: Deutschland înseamnă Țara Dacilor!

Data publicării:
gheorghe funar ganditor-2

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Noi suntem urmaşii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoşi geto-dacii. Denumirea Germaniei de astăzi, aflaţi ce înseamnă Deutschland. Eu ştiu că înseamnă Ţara Dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ştiintifici în domeniul istoriei. Noi, romanii, nu ştim că în România avem o mulţime de piramide", a declarat Gheorghe Funar la RFI.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Geto-dacii erau extraordinar de avansaţi în toate domeniile. Aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor”, a mai declarat Gheorghe Funar.  

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Teoria piramidelor din România a mai fost vehiculată în mediile online de către pasionații de mistere. Astfel, s-a vorbit de niște piramide pe care ar sta cetatea Râșnov. Autorul teoriei este Valentin Țîrcă, din Bran, care e convins că „prin părţile noastre o civilizaţie extraterestră a lăsat zeci de piramide, construcţii în care alienșii şi-au amenajat cândva laboratoare şi locuinţe. Aceste piramide sunt astăzi munţi şi dealuri artificial împădurite, aşa încât nimeni n-ar mai bănui că sub stratul de pămînt se ascund încăperi şi tunele. În zona Râşnovului, sunt cel puţin şapte piramide aliniate, începînd cu cea pe care e aşezată cetatea”, scrie efemeride.ro

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri