ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis spune povestea caselor sale. „Îmi doresc să fiu președintele României, nu rentier”

Data publicării:
IOHANNIS LA VIJU

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a spus că actuala sa locuință a fost cumpărată la începutul anilor '90, după ce a vândut apartamentul cu patru camere în care au locuit înainte el și soția sa.

„Iar diferența, pentru că de aici a apărut acel mit cu meditațiile, diferența nu a fost mare și am acoperit-o din venituri din meditații”, a spus el.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Casa în care am locuit fost cumpărată în două tranșe, prima tranșă de socrii mei, a doua de soția mea și cu mine”, a arătat el.

El a mai spus că a mai cumpărat un apartament în care a stat împreună cu părinții, de la statul român, la un preț foarte mic, pe care l-a plătit „în rate, din salariul de profesor, fără meditații”.

„După care am cumpărat o jumătate de casă de la un prieten care moștenise casa respectivă, în condiții foarte avantajoase, folosind bani din chirii pe apartamentul în care nu am mai locuit, din bani primiți de la socri, părinți, cu ceva bani împrumutați de la prieteni pe care între timp i-am dat înapoi”, a spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a mai arătat că această casă, aflată în centrul Sibiului, „s-a dovedit a fi o investiție foarte bună, pentru că s-a găsit o închiriere avantajoasă”.

Cu banii din chirii, a mai cumpărat un apartament într-o zonă bună, iar cu banii obținuți și din închirierea acestuia a mai luat „cele două căsuțe care sunt ultimele achizții”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a spus însă că nu este intresat să trăiască din chirii.

„Îmi doresc să fiu președintele României, nu rentier”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri