ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Lupta fizică, temă de campanie electorală. E. Udrea vrea să încerce pe V. Ponta câteva mişcări de karate

Data publicării:
udrea diploma karate 1

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe toată durata competiţiei, candidatul PMP la preşedinţie s-a întreţinut cu fostul premier Emil Boc. La final, Elena Udrea i-a lansat o provocare candidatului PSD.

"Acum avem şi proba că pot să-l bat şi fizic pe Victor Ponta, aşa că i-aş recomanda puţină sală, puţin sport pentru că un candidat la preşedinţie trebuie să fie pregătit pentru o activitate care presupune un efort fizic extraordinar", a spus Elena Udrea.

În schimb, Emil Boc susţine că procesul ce ar urma să tranşeze incompatibilitatea lui Klaus Iohannis ar trebui sa aibă loc urgent.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Din perspectiva sănătăţii democraţiei româneşti, Înalta Curte ar trebui să rezolve această temă mâine, cât mai repede cu putinţă, pentru a nu lăsa nicio umbră de îndoială cu privire la corectitudinea procesului electoral şi la şansele unui viitor preşedinte de a avea un proces care, după aceea, să conducă la încetarea mandatului", a spus Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri