ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Procese-verbale greşite, cu „alegeri pentru Parlamentul European”, în secţiile de votare din Vaslui

Data publicării:
stampila vot mfax 1

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Astfel, alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie au devenit "alegeri pentru Parlamentul European” în judeţul Vaslui, potrivit proceselor-verbale de "învestire şi completare” a birourilor electorale ale celor 516 secţii de votare, emise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), scrie Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Eroarea din documentele oficiale a fost observată în 30 octombrie de către BEJ Vaslui, care a luat o hotărâre de "îndreptare eroare materială”, publicată şi pe site-ul Prefecturii Vaslui. "Se dispune îndreptarea erorii materiale în procesele-verbale de învestire şi completare a birourilor electorale ale secţiilor de votare, în sensul că în loc de "alegeri pentru Parlamentul European” se va scrie şi se va avea în vedere "alegeri pentru Preşedintele României”, se arată în hotărârea BEJ.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Vaslui susţine că această eroare este "o simplă greşeală” şi a apărut din cauza volumului foarte mare de muncă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 "Este o simplă greşeală, care s-a îndreptat printr-o hotărâre a BEJ. Aceasta a apărut din cauza volumului foarte mare de muncă din cadrul Biroului Electoral Judeţean”, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax preşedintele BEJ Vaslui, Elena Simionescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri