Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Promisiuni și calendare cu fotografia lui Victor Ponta la întâlnirea ministrului Apărării cu rezerviștii

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Bă, m-ai adus aici la politică, mă? În loc să facem întrunire militară, facem politică”, a fost reacția unuia dintre militarii în rezervă care a participat la întâlnirea cu ministrul Apărării Naţionale, în momentul în care a realizat că discuţia din spatele uşilor închise are caracter electoral.

Sigur, nu vă ascund faptul că i-am îndemnat în finalul întâlnirii noastre să voteze un preşedinte care doreşte o ţară stabilă, care doreşte o Românie Mare”, a spus ministrul Mircea Dușa.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „După părerea mea, întâlnirea a avut mai mult iz electoral decât să discutăm problemele care într-adevăr ne preocupă pe noi, rezerviștii, și armata în general”, a spus un participant la întâlnire.

Întrebat dacă rezerviștii au fost îndemnați cu cine să voteze, Remus Macovei, preşedintele Asociaţiei Cadrelor în Rezervă, filiala Constanţa, a răspuns: „Sincer, au fost câteva idei de acestea, dar trebuie să fie conștienți. Omul când intră în cabina de vot este singur și votează cum consideră”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Rezerviştii sunt nemulţumiţi şi de faptul că ministrul Apărării le-a promis majorarea pensiilor cu 5%, de anul viitor, însă nu le-a data de la care ar putea fi aplicată această măsură.