ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Promisiunile, la ordinea zilei

Data publicării:
MELESCANU virtual radu

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a ales Craiova pentru primul miting din campania electorală. Un prilej folosit pentru a explica de ce nu trebuie votat Victor Ponta. Klaus Iohannis a spus că lupta sa nu este cu persoana lui Victor Ponta, ci cu sistemul pe care acesta îl reprezintă. „Credeți că dupa ce nu a făcut nimic pentru voi, o să facă ceva ca președinte?”, și-a întrebat Iohannis susținătorii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei a fost în campanie la Arad, unde şi-a prezentat viziunea despre măsurile necesare pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii. Monica Macovei promite că, dacă va ajunge la Cotroceni, va convinge Guvernul să reducă numărul de taxe şi impozite.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Teodor Meleşcanu consideră că este singurul candidat care se potriveşte profilului de preşedinte. Recent demisionar din fruntea Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleşcanu mizează pe experienţa sa profesională. „Preşedintele are atribuţii în materie de apărare, ordine publică şi securitate, am fost ministru al Apărării, am fost şi director al Serviciului de Informaţii Externe. Politica externă, o altă responsabilitate extrem de importantă a preşedintelui.... am fost un bun ministru de Externe”, a spus Meleșcanu.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri