Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Şcolile se pregătesc de alegeri. Elevii scapă de cursuri

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Orele ar urma să fie recuperate până la finalul semestrului, fie în weekend, fie prin prelungirea programului. Singurii care nu beneficiază de orele libere sunt elevii claselor unu-patru şi copiii de la grădiniţă care, oricum, sunt în vacanţă de luni. 

Secţii de votare vor fi organizate în aproape toate cele 400 de şcoli şi grădiniţe din Capitală. Vineri, înainte de primul scrutin, toţi copiii vor pleca acasă mai devreme, pentru ca organizatorii să poată monta urnele şi cabinele de vot. Cei care, însă, au ore după-amiază nu vin deloc la şcoală. Tot atunci, camerele de supraveghere vor fi oprite.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Totodată luni, 3 noiembrie, vom avea nevoie de aproximativ două ore pentru igienizarea spaţiilor, urmând ca luni orele să înceapă la ora 10”, a spus Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti.

Vestea nu-i încântă, însă, pe părinţi. Elevii, însă, şi-au făcut deja planuri pentru timpul liber de care vor beneficia. Orele pierdute vor fi recuperate când va decide conducerea fiecărei şcoli.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. E vorba de o oră sau două vineri, pentru că la noi orele se termină la 3, şi de două ore, de luni dimineaţă, care se vor recupera cu siguranţă fie sâmbăta, fie după programul nostru care se termină mai devreme”, a precizat Andreea Bodea, directorul Colegului I. L. Caragiale.

Şcolile vor avea acelaşi program şi la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!