ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Sfârşit de campanie. Cine pe cine susţine?

Data publicării:
CAPTURA CANDIDATI COTROCENI

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Andrei Pleşu declară în public ce va vota duminică. Pe de altă parte, Gabriel Liiceanu a anunțat că o va vota pe Monica Macovei.

Voi vota, în ambele reprize, cu domnul Iohannis. Îi găsesc suficiente calităţi ca să schimbe sunetul de fond al perioadei postelectorale. M-am săturat de clămpănitori şmecheri, de tirade demagogice, de platitudini paradiziace. Vreau alt stil! Altă muzică! Sau nici o muzică! Pariez pe laconismul decent, pe discursul nespectaculos, pe refuzul de a intra în bălăcărela în care ne sufocăm de peste 20 de ani”, a scris Andrei Pleșu în Dilema Veche,

Klaus Iohannis se bucură şi de susţinerea actorului Victor Rebengiuc. „Pentru prima oară, candidatul pentru care voi vota este omul în care am cea mai mare încredere că va face ceva bun pentru această țară. Îl voi vota pe Klaus Iohannis, pentru că este un om serios, un om care a dovedit că tot ceea ce spune face, este un candidat pe care îl aștept de 50 de ani”, a spus Victor Rebengiuc.

Gabriel Liiceanu este de partea Monicăi Macovei. „Mi-a fost ruşine să nu vin când cineva care vrea să schimbe ceva în ţara asta, care ne face să nu fim mândri acum. M-am recunoscut în omul Monica Macovei, în valorile ei umane şi în ideile ei politice”, a spus Gabriel Liiceanu.

Tot cu Monica Macovei va vota şi scriitorul Mircea Cărtărescu. A făcut anunţul pe Facebook. „Dragii mei, în ultimele zile m-am sucit şi m-am răsucit m-am gândit şi m-am râzgândit. Afurisita mea de minte greoaie, că doar tata, bănăţean molcom, n-a stat de pomană, nu mă lasă să iau uşor decizii. Dar iată-mă în fine hotărât, şi de- acum aşa rămân. Dacă voi credeţi că ajută, răspândiţi: O votez pe Monica Macovei”, a scris Mircea Cărtărescu pe Facebook.

Şi actorul Radu Beligan are o opţiune. Se numeşte Victor Ponta. „Îl susţin pe Victor Ponta, pentru că ţara asta are nevoie de un preşedinte tânăr şi energic! Cred în tineri, doamnelor şi domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preţ. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos şi până la vârf! Dixi et salvavi animam meam”, a spus Radu Beligan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri