Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sondaj Digi24: V-aţi hotărât cu CINE votaţi în primul tur al alegerilor prezidenţiale?

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  După o campanie electorală agitată, la finalul acestei săptămâni în ţara noastră se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidenţiale. Din cei 14 candidaţi, unul va deveni noul preşedinte al României fie din acest prim tur de scrutin - dacă va obţine peste 50% din voturi-, fie după turul doi al alegerilor care se va desfăşura în data de 16 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Digi24 lansează un nou sondaj de opinie în care vă întrebăm dacă v-aţi hotărât deja cu cine votaţi în acest prim tur (implicit dacă mergeţi la vot) sau dacă nu mergeţi la vot. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Iată şi lista celor 14 aspiranţi la cea mai înaltă funcţie în stat, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot pe care îl veţi primi în ziua votării:

KELEMEN HUNOR - UDMR

KLAUS IOHANNIS - ACL PNL-PDL

DAN DIACONESCU - PP-DD

VICTOR PONTA - PSD-UNPR-PC

WILLIAM BRÂNZĂ - PER

ELENA UDREA - PMP

MIREL AMARIŢEI - PRODEMO

TEODOR MELEŞCANU - independent

GHEORGHE FUNAR - independent

ZSOLT SZILAGYI - PPMT

MONICA MACOVEI - independent

CONSTANTIN ROTARU - PAS

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU - independent

CORNELIU VADIM TUDOR - PRM

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Spuneţi în acest sondaj dacă v-aţi hotărât cui acordaţi votul dumneavoastrăîn primul tur al alegerilor prezidenţiale. 

Sondaj inchis

PRECIZARE: Acest sondaj este unul strict informativ, rezultatele reprezentând opţiunile cititorilor site-ului digi24.ro. Sondajul nu respectă normele sociologice şi, prin urmare, nu putem afirma că aceste date sunt reprezentative pentru întreaga populaţie cu drept de vot a României.  

Citeşte şi  ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sondaj Digi 24: Pe cine vă doriţi preşedinte al României?

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!