ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ultima săptămână de campanie. Va fi sau nu o dezbatere între Victor Ponta și Klaus Iohannis?

Data publicării:
Colaj Ponta - Iohannis Digi24 3 -8

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Echipa de campanie a ACL va evalua propunerile pentru confruntarea dintre cei doi finalişti la alegerile prezidenţiale. Deocamdată, reprezentanţii PDL şi PNL dau vina pe Liviu Dragnea pentru că nu s-a ajuns încă la o înţelegere.

Ne dorim aceste dezbateri. Vom încerca să deblocăm acest blocaj creat de poziţia lui Dragnea. Sperăm să ajungem la un consens”, a dat asigurări vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu.

Modul în care a procedat premierul arată clar intenţia de a obstrucţiona dezbaterea, impunând din start anumite condiţii nedemocratice, inacceptabile”, a acuzat reprezentantul ACL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, Propunerea șefului statului, ca dezbaterea să aibă loc la Cotroceni, va fi şi ea luată în discuţie de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis. Chiar dacă Victor Ponta a refuzat-o deja.

Nu se poate așa ceva, oriunde în lume aceste dezbateri sunt importante, trebuie făcută pe o paltformă independentă, la care în acest mod au acces toți, nu doar televiziunile. Pot să vă garantez că nu voi lasa lucrurile așa, voi face în așa fel încât lumea să ne vadă pe amândoi dezbătând problemele Președinției României”, a declarat duminică seara prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, la B1 TV.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Şeful campaniei PSD, Liviu Dragnea, susţine, totuşi, că ar fi nevoie de mai multe dezbateri. Cu toate acestea, insistă că Victor Ponta va participa doar la dezbaterile anunţate deja.

„Noi discutăm despre un om care fuge de dezbateri, de o săptămână ne rugăm să vină la patru dezbateri, am spus nu poate la patru, să vină la trei! Victor Ponta o să îl aştepte de luni până joi, este obişnuit numai cu conferinţele de presă. O singură dezbatere nu e suficientă”, a declarat Liviu Dragnea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Echipele de campanie ale celor doi candidaţi au negociat vineri, fără rezultat, o întâlnire între finaliști. Victor Ponta ceruse anterior patru dezbateri, la patru televiziuni diferite. Alianța Creștin Liberală îi reproşează însă că şi-a ales deja moderatorii şi temele de dezbatere şi de aceea Victor Ponta refuză o confruntare pe teren neutru, la care să aibă acces toată presa. PSD neagă acuzaţiile.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri