Sari la conținut
News Alert

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vântul a spulberat campania electorală


ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vijelia din ultimele 24 de ore a spulberat, parţial, mai toate bannerele şi afişele din Bucureşti, fără să ţină cont de candidat. O parte dintre afişe au ajuns rupte, la pămant, altele au rămas încolăcite in jurul copacilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe un asemenea vânt, indiferent cât s-au străduit ori au cheltuit cei din staful de campanie al lui Călin Popescu Tăriceanu, colţul electoral din sectorul 5 al Bucureştiului a fost de-a dreptul vandalizat de furia naturii

Câţiva paşi mai încolo, de aceeaşi soartă a avut parte şi un banner al Partidului Romania Mare.

Iar pe partea opusă a intersecţiei, unul dintre afişele PSD s-a transformat în ameninţare pentru pietoni.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În Sectorul 1, bătălia afişelor electorale a fost tranşată de vântul puternic. Încă de la primele ore ale dimineţii, afişele albastre au pierdut detaşat. Fie au fost doborâte la pământ, fie au fost încolăcite în jurul stâlpului.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În acelasi loc însă, afişele care îl promovează pe Victor Ponta ca preşedinte fluturau cu rezistenţă.

În altă parte a Capitalei, în sectorul 6, de pildă, promovarea candidaţilor e de-a dreptul şifonată. Nu poţi distinge nici măcar partidul pe care îl reprezintă.

Câteva străzi mai încolo, afişele PSD au ajuns rupte in bucăţi. Ca într-un scrutin de alegeri: în unele zone câştigi, în alte zone pierzi voturi. Aşa s-a întamplat cu afişele şi pe perioada codului de galben de vânt puternic.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!