Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta: „Domnul Iohannis e un lucru, nu e un om politic”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Toți cei pe care i-ați văzut hidoși, în sediul USL, i-ați văzut, alaltăieri seară, în jurul lui Iohannis, în jurul lucrului pe care ei l-au făcut. Că domnul Iohannis e un lucru, nu e un om politic”, a declarat, marți, Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Nu vreau să primim, din nou, ordine din afara țării, de la PPE și de la alți indivizi care și-au bătut joc de România și în 2012, cum să trăim în România. Le mulțumim, dar știm singuri cum este mai bine pentru români și ordinele lor și disprețul pe care îl au față de români este un lucru pe care nu îl vom mai accepta”, a adăugat președintele PSD.  

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Partidul Popularilor Europeni face front comun cu Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţie. Preşedintele PPE a îndemnat partidele româneşti care fac parte din familia popularilor europeni să-l susţină pe candidatul dreptei. Cristian Preda, reprezentant al PMP, a spus la rândul său că e „esențial ca cei care se identifică cu valorile de centru-dreapta” să-l voteze pe Klaus Iohannis.