Sari la conținut
News Alert

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta se dezice de atacurile pe tema familiei în campania electorală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Nu sunt de acord ca alt contracandidat ( Iohannis, Udrea sau oricare altul) să fie atacat în campanie pe tema familiei. Eu personal voi respecta fără excepţie acest principiu oricât de murdare şi abjecte vor fi atacurile adversarilor politici”, a scris Victor Ponta.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale PSD, senatorul Gabriela Firea, a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta „este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Din punctul meu de vedere a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că mai ales acea afirmaţie pe care poate a făcut-o să spunem din greşeală, dar ea rămâne în spaţiul public, şi anume că neinvestind în educaţia copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare, decât în educaţia copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că îşi mai doresc Daciana şi Victor copii şi eu le urez, ca mamă acum şi al treilea deja copilaş să mai aibă şi ei”, a declarat ea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emil Hurezeanu: Cum de Angelei Merkel nu-i crapă obrazul de rușine că n-are copii?

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Gabriela Firea a revenit apoi asupra declaraţiei sale, potrivit căreia nu ar putea vota un candidat fără copii. Senatorul PSD spune că declaraţia sa l-a vizat numai pe Klaus Iohannis. Explicaţiile sunt însoţite de un nou atac la adresa candidatului ACL. Gabriela Firea îl acuză pe Klaus Iohannis că a fost implicat în afaceri dubioase cu adopţii de copii.

„Intervenţia mea l-a vizat strict pe dl. Iohannis, care în tinereţe făcea traduceri, unii spun chiar mai mult, în afaceri dubioase cu înfierea de copii români”, a afirmat ea.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!