Amicul Klaus. Ce spun prietenii și vecinii despre câștigătorul alegerilor prezidențiale

Data publicării:
amicul klaus iohannis

„Iubeşte pisicile şi animalele. Îi plac florile, cum vine, taie iarba, se aude motoraşul că taie iarba. Foarte gospodar. Acum, dacă pleacă, ne pare rău”, spune o vecină.

După ce iarba e tunsă perfect, pisicile hrănite şi florile proaspăt tăiate, Klaus Iohannis pleacă la primărie. Mereu punctual şi atent. Durul sas pare un ceas elveţian, spun colegii.

Prima ninsoare de acum doi sau trei ani... din păcate n-au ieşit utilajele la ora la care trebuia să iasă şi atunci a fost o discuţie destul de... intensă”, spune viceprimarul Virgil Popa.

Se poate discuta orice cu dânsul. În niciun caz cum este privit de la Bucureşti, ca un om rigid”, adaugă el.

Clipele de destindere le păstrează pentru prietenii cu care împarte aceleaşi pasiuni.

„Citeşte, îi plac călătoriile, îi place muzica - simfonică, jazz, country”, spune un prieten, Paul Porr.

Alte momente de realxare îşi găseşte pe terenul de tenis. De altfel, a doua zi după ce a câştigat alegerile, Klaus Iohannis era cu racheta în mână. Partenerii de tenis spun că îi place să învingă, dar că ştie să şi piardă, să şi încurajeze.

Prietenii mai spun că Iohannis adoră sărbătorile de iarnă şi că niciun colindător nu pleacă nemulţumit de la uşa lui.

Fiul meu, când avea vreo doi ani, de Crăciun, a mers la colindat şi Klaus, de la înălţimea lui de viitor preşedinte, se adresează "mă copile, vrei un suc?". Iată că ăsta este omul şi în spate este o tandreţe a unui gigant”, spune un prieten, Radu Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri