C.T. Popescu: Prima vorbire omenească pe care o aud de la V. Ponta. K. Iohannis vorbește ca un președinte de partid

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea

De la dl. Ponta rețin o singură frază, e prima vorbire omenească pe care o aud de la dl. Ponta, și anume – 'e bine să tăcem cu toții o vreme'”, a spus el.

De la dl Iohannis rețin o frază – 'PNL vrea să preia puterea'. În general ce a spus dl. Iohannis e corect, faptul că a insistat pe încuviințarea cercetărilor penale pentru parlamentari, pe chestiunea primarii traseiști. Un lucru bun este că a spus că nu vrea să ajungă la o formulă gen 'soluția imorală' a lui Traian Băsescu - o combinație cu 'partide-balama'. (...) Nu poate fi un scop în sine puterea. Afirmația cu puterea e o afirmație de președinte de partid, dar el a fost ales președinte. Mai ales că 10 ani am avut un președinte care s-a comportat ca un președinte de partid””, a spus el.

Dacă ar fi formulat lucrurile rău făcute pe care le produce guvernul Ponta și ar spune ce vrea să facă bine, ce vrea să facă bine PNL într-o guvernare, era mult mai normal. Nu sunt foarte fericit să-l aud pe dl. Iohannis în primul său discurs vorbind ca un președinte de partid,” a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri